Onze werkwijze

Snel, eenvoudig en een eerlijk bod voor jouw laptop

Ondanks dat onze naam er duidelijk over is, leggen wij toch graag even uit wat wij precies doen. Bij ons ben je aan het juiste adres om als particulier je gebruikte laptops een nieuw leven te geven. Maar ook als bedrijf kun je in bulk laptops verkopen.

Wij kopen jouw oude laptop op, testen en repareren deze eventueel en verkopen deze weer aan een nieuwe gebruiker. Wij bieden een goede en marktconforme en bovenal eerlijke prijs voor jouw laptop. Dankzij ons eenvoudige verkoopproces ontvang jij na te invullen van de gegevens van de laptop direct ons bod dat wij bereid zijn voor jouw oude laptop te betalen. Dat bod is uiteraard geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets!

Zorg voor het milieu

Het wordt steeds belangrijker dat wij met z'n allen bewust om gaan met ons afval. En dat geldt uiteraard ook voor afgedankte apparatuur zoals laptops. Gelukkig zien wij dan ook dat steeds meer mensen er voor kiezen om hun laptop een tweede leven te gunnen en zo de levenscyclus van een laptop te verlengen.

Door jouw oude laptop bij ons aan te bieden draag jij daarom direct bij aan de zogenaamde circulaire economie.

Je accepteert ons bod en dan?

Als jij besluit ons bod te accepteren, dan ontvang je van ons een verzendlabel zodat je jouw laptop geheel gratis naar ons toe kunt sturen. Na ontvangst en controle storten wij vervolgens direct het geld op je rekening.

Snelle uitbetaling met bonus!

Besluit je om je volgende laptop aan te schaffen via onze partner laptopvision.nl, dan krijg je nog eens een extra bonus bedrag bovenop het oorspronkelijke bod dat wij gedaan hebben.

Nog vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

© 2020 WijKopenLaptops.nl - een dienst van Binq Shopping B.V. - Mart Smeetslaan 1 - 1217 ZE Hilversum - Telefoon 085 333 0016